• 25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás
  • Széles választék
  • Hetente megújuló akciók
  • Diszdobozos termékek

Vitexim blog

Olcsó borok karácsonyra? Ezekkel a termékekkel a minőségről sem kell lemondani!

A bor egyike a leginkább univerzális ajándékoknak. Nagyszerű választás, ha vendégségbe megyünk, ha valakinek születésnapja vagy névnapja van, de akár karácsonyi ajándéknak sem utolsó szempont. Minden csak választás kérdése!

Részletek
Az olcsó whisky nem jelent egyet a rossz minőséggel

A whisky kapcsán egy nagyon általános tévhit az emberek körében, hogy a gazdagok itala, ennek megfelelően csak az igazán neves gyártók képesek kimagasló minőséget nyújtani a fogyasztók számára. Ez azonban ebben a formában hatalmas tévedés!

Részletek
A különbség a silver és a gold tequila között

Talán a mexikói háttér, talán az exkluzív jelleg miatt, de kevés olyan népszerű szeszes ital van a piacon, amihez annyi félreértés kapcsolódik, mint a tequilához.

Részletek
Borlexikon: mindent az A-betűs kifejezésekről

Különleges cikksorozatot indítunk itt a Vitexim webáruház blogszekciójában, amivel leginkább a borkedvelőket szeretnének megörvendeztetni, hiszen talán nincs még egy olyan ital a világon, amihez ilyen sok speciális szakkifejezés tartozik.

Részletek
Ilyen forró italok készíthetők a Tatrateából

A Tatratea minden kétséget kizáróan az egyik legkülönlegesebb gyógynövényes likőr a világon, ami nemcsak sajátos ízvilágának, illetve a gondosan válogatott hozzávalóknak, hanem a teás alapoknak is köszönhető.

Részletek
Karkov vodka: minőség megfizethető áron

Ha valaki minőségi vodkát keres elérhető áron, akkor gyakran fordul az oroszok, a lengyelek vagy a finnek által gyártott termékek felé, holott a Karkov vodka a bizonyíték rá: a világ más részein is készülhetnek magas kvalitású párlatok.

Részletek
Minőségi gyümölcslikőrt keresünk a hűvös őszi estékre? Ismerjük meg a BVland kínálatát!

Az őszi időszakban az emberek többsége előszeretettel keresi az édes és gyümölcsös ízeket, hiszen ezek az aromák képesek a leginkább felidézni a tavasz és a nyár ízeit. Ha mi is ebbe a kategóriába tartozunk, kóstoljuk meg a BVland ellenállhatatlan gyümölcslikőrjeit! 

Részletek
Hogyan készül és mi az a rosé bor?

A rosé borok különlegességét elsődlegesen az adja, hogy míg az ízviláguk és színezetük tekintetében a vörösborokhoz sorolhatók, addig a karakterük inkább a fehérborokhoz áll közelebb.

Részletek
Olcsó vodka, magas minőség: íme 2022-es vodka ajánlónk

A vodka kapcsán gyakori félreértés, hogy kizárólag a drágább párlatok biztosítanak megfelelő minőséget, ami ebben a formában hatalmas tévedés, hiszen a piacon rengeteg olyan italt találunk, ami elérhető áron képes hozni a prémium termékek minőségét. 

 

Részletek
Doble 9: egy minőségi rum, amit a kubai identitás és kultúra ihletett

Aki szereti a jó minőségű rumot, az többnyire egyetért azzal, hogy ennek az italtípusnak az őshazáit a dél-amerikai régióban érdemes keresni, így ha fontos a kvalitás, az elragadó jelleg, akkor a Kubából érkező párlatok biztosan nem okoznak csalódást.

Részletek