• 25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás
  • Széles választék
  • Hetente megújuló akciók
  • Diszdobozos termékek

Minőségi gyümölcslikőrt keresünk a hűvös őszi estékre? Ismerjük meg a BVland kínálatát!

Az őszi időszakban az emberek többsége előszeretettel keresi az édes és gyümölcsös ízeket, hiszen ezek az aromák képesek a leginkább felidézni a tavasz és a nyár ízeit. Ha mi is ebbe a kategóriába tartozunk, kóstoljuk meg a BVland ellenállhatatlan gyümölcslikőrjeit! 

Azon túl ugyanis, hogy a Vitexim kínálatából rengeteg minőségi likőr közül válogathatunk, a BVland termékei több szempontból érdekesek, hiszen nem elég, hogy magas kvalitással büszkélkedhetnek, de mindemellett elérhető árkategóriába sorolhatók.

 

Amennyiben tehát fontos számunkra a megfelelő ár-érték arány, a BVland gyümölcslikőrjei biztosan nem okoznak majd csalódást az őszi estéken, sőt az év más időszakaiban sem, éppen ezért most összegyűjtöttünk néhány igazi különlegességet a gyártó kínálatából.

 

Ittunk-e már például szamócás likőrt? Netán élénkzöld színben pompázó banánlikőrt? Ha a válaszunk nem, akkor mindenképpen meg kell ismernünk a BVland gyümölcslikőr kínálatát, amihez az alábbi ajánló tökéletes kiindulási alapot jelenthet.

 

BVland Coconut (kókuszlikőr)

 

A kókusz íze és illata minden kétséget kizáróan az egzotikus tájak egyfajta lecsapódásaként jelentkezik a legtöbb embernél. Nem véletlenül, hiszen önmagában is sokan kedvelik, de egy-egy karibi koktél elkészítésekor is lényeges szerepet játszhat ez az aromavilág.

 

A BVland Coconut likőrje azt a célt szolgálja, hogy ezek a kókuszos jegyek bármikor megjeleníthetők legyenek. Akár önmagában fogyasztanánk, akár italt kevernénk belőle, ez a kókuszlikőr egy nagyon kellemes rumos háttér társaságában biztosítja a kirobbanó ízeket.

 

Annyira gyümölcsös, hogy szó szerint itatja magát. Elegendő csak beleszagolni egy kicsit a párlatból áradó aromákba ahhoz, hogy rögtön magával ragadjanak minket a kókuszos jegyzetek, melyek természetesen kóstolás után is megmaradnak a szájban.

 

Mindehhez ráadásul nemcsak elragadó intenzitás, hanem határozott frissesség és üdeség kapcsolódik, aminek köszönhetően behűtve vagy némi jégre töltve rögtön tengerparti hangulatba kerülhetünk – akár még a leghűvösebb és legködösebb őszi estéken is.

 

BVland Fraises Des Bois (szamócalikőr)

 

A szamóca a tavasz egyik közkedvelt erdei gyümölcse, ami elragadóan eredeti ízvilággal büszkélkedhet, és bár sokan próbálták már visszaadni az ízét egy likőrben, sajnos csak keveseknek sikerült. Mostanáig!

 

A BVland Fraises Des Bois ugyanis az egyik legjobb szamócalikőr, amit valaha kóstoltunk, hiszen elképesztően intenzív, határozott és jellegzetes gyümölcsös ízek találhatók benne, méghozzá túlzás nélkül ízletes, harmonikus, sőt kiegyensúlyozott formában.

 

Ez a már-már bordó ital egyenesen kirobbanó gyümölcsösséggel büszkélkedhet, az első kortytól a közepesen hosszúra nyúlt lecsengésig bezárólag az erőteljes szamócás háttér jellemzi, méghozzá némi citrusos frissesség, valamint egy csipetnyi vaníliás édesség társaságában.

 

Elegendő csak felbontani az üveget ahhoz, hogy rögtön megjelenjenek az orrban a kellemesen szamócás jegyek, melyek a kóstolást követően bontakoznak ki igazán, így jó választás, ha önmagában fogyasztanánk, de édes pezsgővel vagy ízlés szerint más italokkal keverve egyaránt kiváló hátteret nyújthat.

 

BVland Mango (mangólikőr)

 

Hogy milyen az íze valójában a mangónak? A különféle üdítők és édességek miatt sokan tévhitben élnek ezen a téren, de a BVland Mango most képes arra, hogy intenzív aromavilág társaságában megmutassa mindenkinek a mediterrán gyümölcsök koronázatlan királyának valódi aromáját.

 

Ez a nagyszerű mangólikőr ugyanis garantáltan már az első kortyot követően örökre megmarad az emlékeinkben, túlzás nélkül ízfüggőséget okoz, hiszen annyira meghatározó, annyira harmonikus és annyira gyümölcsös, hogy az már-már hihetetlen.

 

Elragadóan narancssárgás színéhez és finom aromavilágához ráadásul kellemesen lágy és selymes háttér tartozik, a mangó jellegzetes ízét pedig némi karamellás jegyzet egészíti ki annak érdekében, hogy minden korty után úgy érezzük magunkat, mintha egy tenger homokos partján pihengetnénk.

 

Nem véletlen, hogy tökéletes és gyakori alapanyag valamennyi trópusi koktélban, de természetesen önállóan fogyasztva is kiválóan megállja a helyét, hiszen garantáltan elfeledteti velünk, hogy odakint már lassan-lassan elkezdődik a sötét és hideg téli időszak.

 

BVland Pisang (banánlikőr)

 

Ha kitörnénk a megszokásokból és valami igazán egzotikus dolgot szeretnénk megkóstolni, akkor a BVland Pisang ebben a tekintetben biztosan nem okoz majd csalódást, hiszen egy olyan banánlikőr lett a sorban, ami egyszerre egzotikus és rendhagyó.

 

Már az ital színe sem nevezhető hétköznapinak, hiszen elragadóan mérgeszöld árnyalata az életerős banánfák leveleit juttatja eszünkbe, noha illata és ízvilága már az általunk is jól ismert gyümölcs sajátos aromavilágára épül, de közel sem a megszokott formában.

 

A BVland Pisang ugyanis nem egy szokványos banánlikőr, hiszen a banános jelleg bár mindvégig fontos szerepet játszik az italban, azonban inkább a még éretlen gyümölcs kissé szárazabb jellege keveredik benne némi édeskés és kesernyés háttérrel.

 

Ez a gyümölcslikőr tehát egyáltalán nem nevezhető szokványosnak, éppen ezért sokan szeretik fogyasztani önmagában, aperitifként kortyolgatva, de ha felidéznénk így ősszel egy kis tengerparti élményt, egy koktélba töltve szintén nagyszerű eredményt kaphatunk tőle.

 

BVland Triple Sec (narancslikőr)

 

A narancs sokak számára jelenti az ősz és a tél ízét. Amennyiben mi is így vagyunk ezzel, akkor feltétlenül meg kell kóstolnunk a BVland Triple Sec narancslikőrt, mely egyáltalán nem tartozik az italtípus szokványos tagjai közé – éppen ellenkezőleg.

 

Egy rendkívül ízletes, magas alkoholfokkal ellátott likőrről van szó, ami azon túl, hogy kirobbanó ízvilággal büszkélkedhet, ráadásként még garantáltan fel is melegít minket egy hűvösebb őszi estén, hiszen a 38 százalékos alkoholfok már önmagában sajátosnak tekinthető a gyümölcslikőrök piacán.

 

A BVland Triple Sec emiatt nem elragadó színvilágával, mint inkább kristálytiszta jellegével szeretne elvarázsolni minket, amihez kirobbanó gyümölcsösség és olyan citrusos frissesség társul, hogy a kellemesen édes és kesernyés ízek meglepő harmónia társaságában jelennek meg benne.

 

Noha a BVland kínálatában találhatunk egy gyengébb 18 százalékos kiadást is ebből a narancslikőrből, de ez az erőteljesebb párlat sokkal dominánsabb és határozottabb megoldás akár önmagában fogyasztanánk, akár koktélba keverjük.