• 25 000 Ft felett ingyenes kiszállítás
  • Széles választék
  • Hetente megújuló akciók
  • Diszdobozos termékek

5+1 szeszes ital, ami tökéletes karácsonyi ajándék lehet 2022-ben

Még mindig nem sikerült megvásárolnod minden karácsonyi ajándékot az idén? Már azzal kapcsolatban is problémád van, hogy nem tudod kinek és mit vegyél? Ha kiszemelted szívesen fogyaszt minőségi szeszes italokat, akkor mi most megpróbálunk segíteni!

Az emberek többsége ugyanis egyetért abban, hogy a minőségi alkoholos italnál jobb ajándék nem létezik. Nemcsak karácsonykor, hanem bármilyen jeles alkalomból ideális választásnak bizonyul – különösen azok a típusok, melyek egy kicsit többet kínálnak a megszokottnál.

 

Az alábbiakban ezért most összegyűjtöttünk néhány sikerterméket, melyek a kimagasló minőségük miatt már önmagukban is nagyszerűek lennének a karácsonyfa alá, de díszdobozos-, ajándékkal kiegészített formájukban még jobban illeszkednek majd az ünnepi hangulathoz.

 

Lássunk tehát néhány olyan terméket a Vitexim kínálatából, amelyek tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek 2022-ben!

 

Fütyülős mézes barack (díszdobozban, ajándék kupicával)

 

Sok külföldi úgy gondolja, hogy a magyaroknak még a vérükben is pálinka folyik. Meglehet, hogy van benne igazság, hiszen a magyarok nagyon szeretik a pálinkát, és ezért is került rögtön az első helyre karácsonyi listánkon ez a kiváló ár-érték aránnyal kecsegtető Fütyülős mézes barack.

 

Magát az italt bizonyára mindenki ismeri – ha másként nem, akkor névről –, ebben a csomagban pedig egy elragadó megjelenésű díszdobozban, egy ajándék kupicával kiegészülve adhatjuk át kiszemeltünk számára a barackos gyümölcsösséget.

 

A Fütyülős Mézes Barack alapját ugyanis az elragadó kajszibarack pálinka adja, ami már önmagában is kiváló minőséget nyújt a terméknek, rendkívül gyümölcsös ízvilágot képvisel, melyhez a méz felhasználásának köszönhetően egy rendkívül kellemes lágyság társul.

 

Sőt mi több, fontos tudni, hogy ehhez a pálinkához valódi eredetvédett kecskeméti kajszibarackot, valamint tiszta akácmézet alkalmaztak, azaz semmit sem bíztak a véletlenre az ízek és a kvalitás tekintetében.

 

Tatratea (díszdobozban, ajándék poharakkal)

 

Ajándékozz egy igazi különlegességet idén karácsonykor, egy olyan gyógynövényes likőrt, amit sokan talán nem vennének meg önszántukból, de garantált, hogy mindenkinek elegendő lesz csak megkóstolni ahhoz, hogy egy vadonatúj kedvencet avathasson.

 

Ezt a célt a Tatrateával érhetjük el a legkönnyebben. Ez a teás alapokon nyugvó gyógynövénylikőr ugyanis több szempontból különleges, egyrészt csak természetes összetevőket tartalmaz, másrészt pedig annyira egyedi ízvilágot kínál, amihez foghatót talán egyetlen másik ital sem tud.

 

Az eredeti Tatratea a tiszta alkohol és a minőségi fekete tea tökéletes keverékét adja, amihez a Magas-Tátra kristálytiszta forrásvize, gyógynövényei és természetes gyümölcsei egyaránt hozzáadtak némi extra aromát annak érdekében, hogy az emberek valami különlegességet kóstolhassanak minden egyes nap.

 

Ebben a díszdobozos Tatratea csomagban ráadásul nemcsak egy palack klasszikus italt tehetsz a karácsonyfa alá, hanem az egész egy nagyon mutatós díszdobozban kapott helyet, méghozzá két díszes pohárka társaságában.

 

Relicario Ron Superiore (díszdobozban, ajándék poharakkal)

 

Szeretnénk biztosra menni egy karácsonyi ajándékkal? Ha kiszemeltünk kedveli az egzotikus italokat és biztosan odáig van a rumokért, akkor a Relicario Ron Superiore lehet a legnagyobb kincs, amit a karácsonyfa alatt megtalálhat. Hogy miért?

 

Mert ez a sötét rum egyenesen a Dominikai Köztársaságból származik, és minden elemében képes felidézni a Karib-tenger csodáját, de közel sem csak az eredete miatt, hanem azért is, mert készítői nagy gondot fordítanak arra, hogy a legjobb eredmény születhessen.

 

A cukornádmelaszból készült alappárlatot ugyanis legalább 10 évig tölgyfahordóban érlelik a palackozás előtt, ami azt jelenti, hogy itt nem egy szokványos vagy unalmas rummal lesz dolgunk, hanem egy ízekben és aromákban rendkívül gazdag finomsággal.

 

Egy többszörösen díjnyertes párlat, ami túlzás nélkül presztízsértékű ajándék lesz a karácsonyfa alatt. Sőt ez a csomag díszdobozban, két ajándék pohárral kiegészülve kínálja majd a Relicario Ron Superiore sötét rum élményét.

 

Jack Daniels Whisky (Guitar Edition)

 

Minden családban találunk legalább egy olyan embert, aki imádja a rockzenét, a gitárokat és még a whiskyt is, miközben olyan zenék szólnak a háttérből, mint a Motörhead vagy a Guns and Roses. Ha te is ráismertél most valamelyik családtagodra vagy ismerősödre, akkor itt a tökéletes ajándék számára!

 

Ez a Jack Daniels Whisky ugyanis egy rendkívül speciális, gitártokot formázó díszdobozban kapott helyett, ami eredeti megjelenést képes nyújtani az ital számára, sőt mi több: miután a palack kifogyott, a díszdoboz továbbra is a lakás dísze maradhat.

 

Magát a Jack Daniels Whisky-t bizonyára senkinek sem kell bemutatni, aki odáig van a minőségi amerikai whiskykért, hiszen az aktívszenes szűréssel és a tölgyfahordós érleléssel egy olyan italt adhatunk ajándékba, mely páratlan ízvilággal büszkélkedhet.

 

A krémes jelleg mellett ebben az amerikai whiskyben ott bujkál a kellemes füstösség, a fűszeresség és a karamellás jelleg egyaránt, így az ital már önmagában ajándék lehet, ha a karácsonyfa mellett kortyolgatnánk egy kevés jégre töltve – ahogyan a nagykönyvben meg van írva.

 

Beluga Noble (díszdobozban, ajándék poharakkal)

 

Kiszemeltünk odáig van a minőségi vodkáért? Akkor ez a Beluga Noble biztosan óriási meglepetést okoz majd neki a karácsonyfa alatt, hiszen egy prémium minőségű orosz vodkáról van szó, ami ráadásul díszdobozos kiadásban is elérhető.

 

Sőt mi több, a mutatós csomagolás közel sem csak egy palack Beluga vodkát rejt – mely sokak szerint ma már fogalom az alkoholos italok piacán –, hanem egy mutatós díszpoharat is, amiből biztosan sokkal nagyobb élvezet lesz kortyolgatni ezt a prémium párlatot.

 

Hogy mitől olyan különleges ez a vodka? Leginkább attól, hogy alapját a válogatott minőségű gabonaszemek és a tiszta artézi víz biztosítja, miközben a friss párlatot háromszori szűrés mellett 30 napig érlelik azért, hogy kicsapódjanak a benne lakozó ízek.

 

Egy rendkívül letisztult italról van szó, mely azért sem tipikus vodka, mert a hozzáadott méznek és máriatövisnek köszönhetően egy olyan extra aromavilág kerül a végeredménybe, amit egyetlen másik gyártó sem tud biztosítani termékének.

 

Henessy Vs (díszdobozban, ajándék shakerrel)

 

A francia konyak sokak számára még ma is egyfajta megfoghatatlan, prémium italkategóriát jelent, holott a legjobb termékek Magyarországon egyaránt könnyedén beszerezhetők. Itt van rögtön a Henessy Vs, melyet most ráadásul díszdobozban és egy különleges ajándékkal kiegészítve tehetünk be a karácsonyfa alá.

 

A látványos csomagolás ugyanis azon túl, hogy tartalmaz egy palackot a francia prémium konyakok egyik legjobbikaként számon tartott Henessy Vs-ból, mellé még egy shakert is találhat benne a megajándékozott, ha szeretne pontos mérőszámokkal dolgozni egy-egy koktél vagy kevert ital esetén.

 

Tökéletes és egyben teljes karácsonyi ajándék már önmagában is, hiszen ezt a francia konyakot több mint negyven különféle borpárlatból készítették, majd öt éven át tölgyfahordóban érlelték annak érdekében, hogy elragadó színe mellett telt ízvilággal büszkélkedhessen.

 

Részben ennek köszönheti a Henessy Vs a testes és kirobbanó aromavilágot, melyben megtalálhatók a tölgyes és mogyorós jegyzetek, de a virágos, erdei gyümölcsös és vaníliás háttér is, méghozzá egy kellemesen csípős lecsengés társaságában.